URB [at] Villa Bota (Soundlab)

30 en 31 Maart mag ik mijn Tape-werk: Chrome (IV) tentoonstellen in Villa Bota tijdens URB at Villa Bota (soundlab). Het werk is zowel te bezichtigen en te beluisteren vanaf vrijdag avond tem zaterdag. Er is heel wat te doen dat weekend in Villa Bota.

Zo wordt een elektronica-onderwereld gecreëerd met als speerpunt de EMS Synthi 100, een gigantische analoge/digitaal hybride synthesizer uit de jaren ’70. Wereldwijd zijn er 30 gemaakt. 1 daarvan bevindt zich in België. Deze koning van de elektronische instrumenten is eigendom van het IPEM van de Universiteit Gent. Dit uniek instrument zal het volledige URB-weekend aanwezig zijn in de Villa Bota bar. Hij komt rechtstreeks vanuit de Soulwax studio, waar de gebroeders Dewaele er hun nieuwe album mee opnemen. From Soulwax to URB. Yes baby!

In het Soundlab gaat ook een gezellige DIY record fair door. Niet zomaar plaatjes, maar de meest eigenzinnige Belgische platenlabels zijn aanwezig om hun zeldzame cassettes, lp’s en handmade artwork te verkopen.

Met Dauw / Slaapwel Records / KRAAK / Meeuw Muzak / Consouling Sounds (Records) / Audio Visuals Atmosphere / Wool-E Tapes / Ångström Records / …

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

meer info at https://www.facebook.com/events/1482671981860735/?active_tab=about

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s